Evenementen van locatie: De Where in Purmerend [Kaart] [Route]

Een cursist die de instapcursus heeft gevolgd, is in staat om elementaire roeifouten te herkennen en remedies aan te bieden. 

Deze opleiding heeft de volgende kenmerken:

  • Tijdens de opleiding wordt gebruik gemaakt van geanimeerde powerpointplaatjes, video’s en veel afwisseling tussen luisteren, participeren en oefenen.
  • De opleiding wordt uitstekend tekstueel ondersteund door teksten uit de twee (roeien en instructie) theorieboeken van de Modulaire methode (zie Downloads). Wellicht ten overvloede, maar het is overigens niet nodig dat de vereniging de modulaire methode gebruikt.
  • De cursisten krijgen de beschikking over een digitale leeromgeving waar ze hun vaardigheden in het waarnemen van roeifouten kunnen aanscherpen.
  • Ook wordt de opleiding op moderne wijze ondersteund door een app (www.RoeiApp.nl) waarin alle roeifouten en oefeningen snel en gemakkelijk zijn op te zoeken.
  • Tussen de twee bijeenkomsten door wordt huiswerk meegegeven: denk hierbij aan leeswerk, videoanalyse van door de docent aangeboden video’s en praktijkoefeningen.
Startdatum 01-03-2019
Einddatum 15-03-2019
Sluitingsdatum 23-02-2019
Prijs per persoon €70,00
Locatie
De Where in Purmerend
Wheredijk 90
1443 TD Purmerend
De Where in Purmerend
€70,00

Deze opleiding is volgeboekt, inschrijven is helaas niet meer mogelijk.